Hastening Twentieth-Century - Feels Like The First Time

Dags för att äta lite

Posted Nov. 23, 2017, 8:14 a.m. By milleroues Tags: Mat

Det är härligt när det är dags för lunch tycker jag, det är så härligt att äta en god bit bat. Det gör en på bra humör och att man känner att man får kraft och energi så att man orkar fortsätta med dagen. Ja och det som är bra är att det finns så mycket gott att välja på som man kan äta. Ja det är underbart att man kan äta så många olika saker och att det kan göra att man blir glad och att man känner sig tillfreds.

Kul att hitta nya ställen att äta på

Ja det är kul att hitta nya ställen som man kan äta på och som man tycker är trevliga. Alltid skönt om man kan hitta ett ställe som är nära där man bor så att man slipper gå så långt för att få lite extra god mat.
Det ska finnas bra lunch i huddinge så det är ju toppen om man bor i närheten, att kunna springa ner och äta lite lunch.
Ja det är bra att hitta nya ställen och det blir lite roligare på det sättet också. Man vill ju att det ska gå bra och att man ska trivas i vardagen och då behöver man lie extra god mat tycker jag i alla fall.
Ja mat är väldigt viktigt och något som gör att man mår bra och att man vill äta mer och det behöver vi ju för att överleva så det är bra bra att vi hittar god mat som vi mår bra av och som vi tycker om att äta.
Ja tänk så härligt att det finns så mycket att välja på och så många olika ställen att äta på det är ju toppen. Härligt att man kan hitta så många bra ställen där man bor, det är toppen det tycker jag.